KAKO SE PRIJAVITI ZA PUTOVANJE?

 

1. PRIJAVA PUTEM WEB STRANICE:
Prilikom pretraživanja naše web stranice, za svaki aranžman koji Vas zanima, možete kliknuti na “PRIJAVA” koji se nalazi na vrhu kao i na dnu stranice ponude koja Vas interesira. Klikom na “PRIJAVA”, odlazite na kontakt obrazac gdje možete ostaviti Vaše podatke i u dijelu “Tekst poruke”, možete zatražiti da Vam pošaljemo ponudu za plaćanje ili postaviti bilo koje pitanje vezano za željeni aranžman. U najkraćem mogućem roku odgovorit ćemo na Vaš zahtjev i poslati Vam na e-mail sve što treba.


2. PRIJAVA PUTEM E-MAIL ADRESE:
Ako ste se odlučili za putovanje na kojem nam se želite priključiti i želite se prijaviti za isto, ili imate bilo koje pitanje vezano za željeni aranžman, pošaljite nam zahtjev na e-mail adresu:  info@mangatrip.hr , u najkraćem mogućem roku odgovorit ćemo na Vaš zahtjev.


3. PRIJAVA U NAŠIM PROSTORIJAMA:
U bilo kojem trenutku u radno vrijeme možete doći u našu poslovnicu, raspitati se i prijaviti za željeni aranžman. Za informaciju o našoj adresi kao i o radnom vremenu kliknite OVDJE


Za konačnu potvrdu rezervacije/ prijave potrebno je izvršiti uplatu aranžmana (minimalni predujam), i to u roku od maksimalno 24 sata (ako nije drugačije dogovoreno), od trenutka kada ste dobili ponudu za plaćanje putem e-maila. Prekoračenje navedenog roka od strane klijenta može rezultirati tzv. “overbookingom”, na taj način ne možemo garantirati mjesto u okviru aranžmana u slučaju da su posljednja mjesta prodana a da ne možemo proširiti kapacitete, te za takve slučajeve agencija ne snosi odgovornost, niti zakasnjela uplata može biti garancija mjesta u okviru aranžmana.

Odmah po izvršenoj uplati, potrebno je potvrdu plaćanja (sken, slika uplatnice ili sl.), proslijediti na e-mail: info@mangatrip.hr

Nakon provjere izvršene uplate, pisanu potvrdu o izvršenoj rezervaciji (Ugovor o putovanju), ćemo Vam poslati na Vašu e-mail adresu. Ugovor koji ste dobili na e-mail treba isprintati, potpisati i skenirani primjerak vratiti na naš e-mail, čime je Vaša prijava potvrđena i validna.

Primljeni Ugovor o putovanju je i Vaš pisani dokaz da ste osigurali Vaše mjesto na Manga Trip putovanju.