MEKSIKO NOVA GODINA 2020.

Mexico City – Isla Mujeres – Playa Del Carmen

15 dana / avio

22.12. – 05.01.2020.

Uzbudljiv, hedonistički, zavodljiv. Tri riječi koje možda najbolje opisuju najveću zemlju Centralne Amerike. Ovo je priča o Meksiku!

Meksiko je zemlja u kojoj možete doživjeti, vidjeti i probati gotovo sve. Od mističnih piramida koje su kao svoju ostavštinu izgradili Asteci i Maje, kolonijalnih trgova i katedrala koji nas podsjećaju na utjecaj moćnog španjolskog carstva iz 19. stoljeća, pa sve do brašnasto bijelog pijeska i tirkizno plavog mora Karipske obale, kao i izuzetno ukusnih salsa i guacamole umaka, enchilada, tacosa, fajitasa i ostalih specijaliteta koja nam nasmijani Meksikanci pripremaju.


Plan i program putovanja:

1. dan (22.12.) : Beograd 

Sastanak grupe u zračnoj luci Nikola Tesla u dogovoreno vrijeme (ako Vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka iz drugih zračnih luka: Zagreb, Budimpešta…). Let do Mexico Cityja s usputnim presjedanjem.

2. dan (23.12.) : Mexico City

Slijetanje u Mexico City u ranim jutarnjim satima. Transfer do smještaja. Slobodno vrijeme za odmor. U ranim poslijepodnevnim satima krećemo u obilazak grada: Centro Historico, centralni gradski trg Plaza del Zocalo – mjesto iz koga je prije više od 400 godina iz područja prekrivenog jezerima, nastao Mexico City. U nastavku slijede gradska Metropolitan Cathedral, Palacio Nacional, Palacio de Bellas Artes, Avenida de Reforma, Parque Chapultepec. Slobodno poslijepodne za samostalno upoznavanje jednog od najvećih gradova na svijetu. Noćenje.

3. dan (24.12.) : Mexico City – Xochimilco

Slobodan dan ili Vam možemo ponuditi poludnevni izlet do Xochimilca – plutajućih tržnica u južnom dijelu Mexico Cityja. Uživat ćete dok se ploveći uskim kanalima budete miješali s mnoštvom boja raznovrsnog cvijeća, voća i povrća u ovom jedinstvenom dijelu grada, proglašenom za dio svjetskog kulturnog naslijeđa od strane UNESCO-a. U nastavku dana, dolazimo u gradsku četvrt Coyoacan gdje se nalazi i čuvena La Casa Azul u kojoj je veći dio svog života provela Frida Khalo. Mjesto koje svjedoči o životu i tragičnoj sudbini ove nesvakidašnje umjetnice.  Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira. Povratak do smještaja. Noćenje.

4. dan (25.12.) : Mexico City – Teotihuacan

Slobodan dan ili Vam predlažemo fakultativni odlazak u jedan od najvećih povijesnih centara Meksika i cijele Latinske Amerike – Teotihuacan. U pratnji vodiča vidjet ćete i naučiti više o povijesti i nastanku ove države, kako su naseljavani ovi prostori i s kakvim su čudima graditeljstva, lokalni narodi uspjeli izgraditi dvije nevjerojatne i do dana današnjeg očuvane piramide, od kojih je jedna posvećena Suncu, a druga Mjesecu. Usput ćemo obići jednu od plantaža agava u okolici i vidjeti kako se od ove biljke dobiva tkanina, šampon i naravno tequila. Povratak u Mexico City u večernjim satima. Slobodno vrijeme. Preporučujemo kušati specijalitete meksičke kuhinje – tacos, nachos, churros, burritos. Noćenje.

5. dan (26.12.) : Mexico City – Isla Mujeres

Poslije 4 dana u pravoj košnici glavnog grada Meksika, krećemo na karipsku obalu. Vodimo Vas u mali raj za prave hedoniste. Buđenje, pakiranje stvari i napuštanje soba. Transfer do zračne luke, let za Cancun i transfer do otoka Isla Mujeres. Dolazak na Isla Mujeres u poslijepodnevnim satima, smještanje u hotel. Stapanje s atmosferom ovog malog karipskog raja. Noćenje.

6. – 9 .dan (27.12 – 30.12.) : Isla Mujeres

Imamo 3 dana za uživanje i opuštanje u još jednom tropskom raju meksičke obale. Udaljen oko 30 minuta vožnje trajektom od hotelskih smještaja i bučnog Cancuna, ovaj otok predstavlja pravo mjesto za odmor i uživanje. Imat ćemo priliku plivati s dupinima, ići na snorkeling,  roniti ili samo pijuckati šarene koktele na prelijepim plažama karipskog mora – izbor je Vaš! 3 noćenja.

9. dan (30.12.) : Isla Mujeres – Playa del Carmen

Budimo se i odjavljujemo iz smještaja. Put nas dalje vodi do Playe del Carmen. Smještamo se u sobe i nastavljamo u opuštenom ritmu upijati vibracije koje nam šalje Karipsko more. Noćenje.

10. dan (31.12.) : Playa del Carmen – Tulum

Buđenje i fakultativni odlazak do Tuluma. Gradić udaljen oko 60km od Playe del Carmen, koji svjedoči o prvom susretu španjolskih osvajača i domorodačkih Maya plemena. Obići ćemo razrušeni grad Maya, a poslije toga ćemo otići na jednu od najljepših plaža na svijetu koja se nalazi ispod ovog grada i kojoj možete prići isključivo kroz arheološko nalazište. Garantiramo kako će Vam prizor koji ćete tada vidjeti oduzeti dah! Potpuno nevjerojatna mješavina boja Karipskog mora, sitnog pijeska i zelenila koje nas okružuje. Ostavljamo dovoljno vremena za uživanje i kupanje u ovom raju na zemlji. Povratak u Playu del Carmen u poslijepodnevnim satima. Noćenje.

11. dan (01.01.) : Playa del Carmen – Chichen Itza

Buđenje i fakultativni, cjelodnevni izlet do još jednog spomenika zaštićenog od strane UNESCO-a,  Chichen Itze. Upoznat ćemo se s jednom novom kulturom i naslijeđem naroda s meksičkog poluotoka Yucatan. Uz pratnju stručnog vodiča, obići ćemo i uživati u pogledu na najbolje očuvani spomenik Majanskog naroda – čuvenu piramidu posvećenu bogu Kukulkanu. Poslije obilaska, upućujemo se do podzemnih bazena nastalih urušavanjem svoda špilje, poznatijim kao Cenotes, gdje pravimo pauzu za kupanje, fotkanje i uživanje u ovom nesvakidašnjem čudu prirode. Povratak u Playu del Carmen u večernjim satima. Noćenje.

12. – 14. dan (02.01. – 04.01): Playa del Carmen

Slobodno vrijeme za odmor i uživanje u čarima tirkizno plavog Karipskog mora i fenomenalnih plaža Playe del Carmen. 2 noćenja.

14. dan (04.01.) : Playa del Carmen – Cancun – Beograd

Pakiramo stvari i napuštamo smještaj. U dogovoreno vrijeme, transfer do zračne luke i let za Beograd s usputnim presjedanjem.

15. dan (05.01.) : Beograd

Dolazak u Beograd. Kraj programa. S osmijehom na licu planiramo novo Manga Trip putovanje.


SMJEŠTAJ :

Mexico City – Hotel Diligencias 3* ili sl. – hotel se nalazi na 1km od centra grada. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu. U okviru hotela se nalaze restoran i bar. Gostima smještaja dostupan je besplatan WiFi internet.

Isla Mujeres – Hotel Isleno 3* ili sl. – hotel se nalazi u turističkom dijelu Isle Mujeres, na oko 300m od plaže. Sobe su 1/2, 1/3 i 1/4. Svaka soba je opremljena s vlastitom kupaonicom. Gostima smještaja dostupan je besplatan WiFi internet.

Playa del Carmen :

A) Isabella Boutique Hotel 3* – nalazi se na 40 metara od plaže. U okviru hotela se nalaze restoran, bar i bazen. Bungalovi su dvokrevetni i sadrže vlastitu kupaonicu. Gostima smještaja dostupan je besplatan WiFi internet.

B) Hacienda Maria Bonita hotel 3* – nalazi se na 250 metara od plaže. U okviru hotela se nalazi bazen. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne s vlastitom kupaonicom. U blizini smještaja se nalaze brojni restorani i barovi. Gostima smještaja je dostupan besplatan WiFi internet. 


MANGA PROMO

(Avio prijevoz  s pristojbama + smještaj + transferi + vodič)


2100€ (1999€) 15.000kn – Promocija!

22.12. – 05.01.2020.

Za prijave i uplate predujma do 25.05. od min. 3.750kn cijena je 14.625kn
Za prijave i uplate u cijelosti do 25.05. cijena je 14.250kn

UVJETI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE
 


Promocija Avantura & Putovanja
Povodom 13-og rođendana Manga Trip agencije.

Prijavite se za putovanje u našoj organizaciji i ostvarite nevjerojatne popuste i brojne pogodnosti.

Period promocije: od 01.05. do 25.05.2019.
Period putovanja: od 01.05. do 01.03.2020.


Zbog specifičnih uvjeta organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali Vaše mjesto u željenom terminu po promo uvjetima potrebno je:

– uplatiti predujam od min. 375kn za avio aranžmane i za daleka putovanja i time potvrditi prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mjesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu prije njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti;

– potpisati Ugovor o putovanju (možete ga potpisati i poslati putem e-maila), u roku od 48 sati;

– poslati fotografiju ili sken prve stranice putovnice putem e-maila ili osobno u našim prostorijama u roku od 48 sati.

(Napominjemo kako su neki termini skoro popunjeni te da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji, nismo u mogućnosti proširivati grupe)


Sve informacije o promociji možete dobiti u našoj poslovnici u Zagrebu:

Zagreb, KNEZA MISLAVA 3tel: +385 1 5807 190


Pozivamo Vas, priključite se Manga Trip avanturama i osvajanju svijeta!


 

Aranžman obuhvaća : 

-Avio prijevoz na relaciji Beograd – Mexico City / Cancun – Beograd s uključenim svim pristojbama

-Avio prijevoz na relaciji Mexico City – Cancun s uključenim svim pristojbama i 15kg dozvoljene prtljage

-3 noćenja u hotelu 3* u Mexico Cityju (1/2 ili 1/3 sobe s klimom)

-4 noćenja u hotelu 3* na Isli Mujeres (1/2, 1/3 i 1/4 sobe s klimom)

-5 noćenja u hotelu 3* u Playa del Carmen (1/2 i  1/3  sobe s klimom)

-Sve transfere prema programu

-Troškove organizacije putovanja

-Stručno vodstvo puta/ predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvaća :

-Individualne troškove

-Fakultativne izlete i obilaske

-Hranu

Doplatu za prekoračenje kilaže prtljage (cijena po kg ovisi od aviokompanije s kojom se leti)

Međunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje 

PRIJAVI SE