NOVA GODINA 2020.

ŠRI LANKA – HIKKADUWA

11 dana / avio 

26.12. – 05.01.2020.

Kaže se, kako započnete Novu godinu – cijela će Vam biti takva… Mi ju planiramo započeti na tropskoj plaži, uz neki šareni koktel u ruci, s najširim mogućim osmijehom na licu! Pridružite nam se u novogodišnjoj avanturi na Šri Lanci!!!

Dobrodošli u ŠRI LANKU, otok koji se nalazi južno od samog juga Indije, otok Bude i cimeta, „suza Indije“, okružen Indijskim oceanom sa svih stranaBeskrajne tropske plaže, 45 estuarija i 40 laguna, preko 7.000 hektara šuma s drvetom mangrova, priroda neopisivih boja, tropske šume, raznovrsni krajolici bogate flore i faune, divlji slonovi koji slobodno šetaju otokom, ruševine iz nekih zaboravljenih vremena, narod koji je preživio mnoge teškoće, a ostao srdačan, kolonijalne tekovine i plantaže čaja dokle se pogled pruža, hrana koja će Vam probuditi čula, valovi savršeni za surfanje, dupini i kitovi nadomak obale, ono je što Vas ovdje očekuje. Ovaj otok u Indijskom oceanu mijenjao je ime nekoliko puta. Portugalci, koji su stigli na otok 1505. godine, učinili su ga svojom kolonijom i nazvali Cejlon (Ceylon). Današnje ime dolazi od riječi Lanka koja znači “otok”, a riječ Šri znači “sveto”. Pisana povijest Šri Lanke duža je od 3.000 godina. Zahvaljujući svom zemljopisnom položaju i obali pogodnoj za izgradnju luka, imala je veliki strateški značaj od drevnog Puta svile do Drugog svjetskog rata. Otkrijte s nama neponovljivu atmosferu raznolikosti na komadu kopna nalik na dijamant, praćenu osmjesima gostoljubivih domaćina.


Plan i program putovanja:

1. dan (26.12.): Beograd – Colombo

Sastanak grupe u zračnoj luci Nikola Tesla u dogovoreno vrijeme (ako Vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka iz drugih zračnih luka: Zagreb, Budimpešta…). Let s presjedanjem za Colombo…

2. dan (27.12. ): Colombo – Hikkaduwa

Slijećemo u internacionalnu zračnu luku Bandaranaike. Dobrodošli na mističnu Šri Lanku, egzotičnu u svakom smislu te riječi… Transfer do smještaja u Hikkaduwi. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Hikkaduwa je jedno od najpoznatijih turističkih mjesta na jugozapadu otoka. Spoj dugačke i široke pješčane plaže koja je obavijena s jedne strane valovima, a s druge palmama, čini idealan fenomen koji će u Vama probuditi jedinstven osjećaj. Koraljni grebeni u oceanu, a zelene i plave lagune na kopnu čine pravi kontrast velikih sličnosti! Uzbuđenjima tijekom dana nikad kraja, a na njihovom kraju smirivanje duha uz zalazak sunca zavodničkog izgleda, koje nas navodi na to da se još više zaljubimo u ovo mjesto…

3. – 10. dan (28.12. – 04.01.): Hikkaduwa (7 noćenja)

Pripremite se i za nezaboravan doživljaj – DOČEK NOVE GODINE NA PLAŽI! Čekamo otkucavanje ponoći s nogama u pijesku i mirisom mora koji dopire s pučine… Uživamo u svježim plodovima mora… Nazdravljamo s tradicionalnim pićem Šri Lanke – arakom i plešemo sa stotinama nasmijanih ljudi koji su na plaži oko nas!

Za vrijeme našeg boravka u Hikkaduwi čeka nas: vožnja katamaranom po lagunama (fakultativno), obilazak lokalnih hramova, posjet rudniku Mjesečevog kamena – dragog kamena po kojem je Šri Lanka čuvena u svijetu (fakultativno)… Svaki dan probamo nove specijalitete morske hrane, egzotično voće… Vidjet ćemo i razne vrste kornjača, a ako budemo imali sreće, prisustvovat ćemo i njihovom izlijeganju. Oni koji se ne žele odvajati od plaže i slanog oceana , mogu se oprobati u surfanju ili ronjenju kraj koraljnih grebena – naravno uvijek uz dobre fotografije. Možemo otići na safari u najpoznatiji nacionalni park Šri Lanke (fakultativno), gdje nas čekaju divlji slonovi, leopardi, majmuni, mnoštvo ptica i drugih divljih životinja…

10. dan (04.01.): Hikkaduwa – Colombo

Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira i opraštanje od mistične Šri Lanke i nezaboravne Hikkaduwe. U večernjim satima pakiramo stvari i napuštamo smještaj. Transfer do zračne luke u Colombu. Check in za let za Beograd.

11. dan (05.01.): Beograd

Dolazak u Beograd. S osmijehom na licu planiramo novo Manga Trip putovanje. SMJEŠTAJ:

Guesthouse Mothers Place ili sl. – nalazi se u neposrednoj blizini plaže a nedaleko od centra Hikkaduwe. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne (dostupno na upit), s vlastitom kupaonicom. WiFi internet dostupan je gostima smještaja.

Hotel Hikka Regent 3* ili sl. – nalazi se u blizini plaže. Sobe su dvokrevetne s vlastitom kupaonicom. U okviru hotela nalazi se restoran. Gostima smještaja dostupan je besplatan WiFi internet.


MANGA PROMO

(Avio prijevoz  s pristojbama + smještaj + transferi + vodič)


Guesthouse

1499€ (1399€) 10.500kn – Promocija!

Za prijave i uplate predujma do 25.05. od min. 3.750kn cijena je 10.125kn
Za prijave i uplate u cijelosti do 25.05. cijena je 9.750kn


Hotel 3*

1599€ (1499€) 11.250kn – Promocija!

Za prijave i uplate predujma do 25.05. od min. 3.750kn cijena je 10.875kn
Za prijave i uplate u cijelosti do 25.05. cijena je 10.500kn

UVJETI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE
 


Promocija Avantura & Putovanja
Povodom 13-og rođendana Manga Trip agencije.

Prijavite se za putovanje u našoj organizaciji i ostvarite nevjerojatne popuste i brojne pogodnosti.

Period promocije: od 01.05. do 25.05.2019.
Period putovanja: od 01.05. do 01.03.2020.


Zbog specifičnih uvjeta organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali Vaše mjesto u željenom terminu po promo uvjetima potrebno je:

– uplatiti predujam od min. 375kn za avio aranžmane i za daleka putovanja i time potvrditi prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mjesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu prije njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti;

– potpisati Ugovor o putovanju (možete ga potpisati i poslati putem e-maila), u roku od 48 sati;

– poslati fotografiju ili sken prve stranice putovnice putem e-maila ili osobno u našim prostorijama u roku od 48 sati.

(Napominjemo kako su neki termini skoro popunjeni te da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji, nismo u mogućnosti proširivati grupe)


Sve informacije o promociji možete dobiti u našoj poslovnici u Zagrebu:

Zagreb, KNEZA MISLAVA 3tel: +385 1 5807 190


Pozivamo Vas, priključite se Manga Trip avanturama i osvajanju svijeta!


Aranžmana obuhvaća :

-Avio prijevoz (Beograd-Colombo-Beograd) s uključenim svim pristojbama

-Sve transfere prema programu putovanja

-8 noćenja u Hikkaduwi u odabranom smještaju

-Troškove organizacije putovanja

-Stručno vodstvo puta/ predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvaća :

-Vizu za Šri Lanku: Pristojba iznosi 35 usd. Za više informacija kliknite ovdje.

-Individualne troškove

-Fakultativne izlete i obilaske

-Hranu

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cijena po kg ovisi o aviokompaniji s kojom se leti)

-Međunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje
FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u suradnji s ino partnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizirati fakultativne izlete i s manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane ino partnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na što organizator putovanja ne može utjecati, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.


Tvrđava Galle i plaža Unawatuna 

Krećemo iz Hikkaduwe u jutarnjim satima i nakon kraće vožnje posjećujemo staru tvrđavu iz perioda kolonijalne vladavine Nizozemaca koja danas postaje mjesto okupljanja umjetnika i zanatlija, s mnoštvom slikovitih trgovina, draguljarnica i restorana. Ostatak dana provodimo na prelijepoj plaži Unawatuna ispijajući sokove od svježeg tropskog voća i plivajući u mirnom moru ove uvale. Povratak u večernjim satima.


Riječni safari i vožnja lagunom, posjeta rudniku Mjesečevog kamena – dragog kamena karakterističnog za Šri Lanku, posjeta farmi kornjača, obilazak velike statue Bude

Tijekom ovog izleta, plovimo lagunom rijeke i zastajemo kako bismo učili o cimetu i vidjeli kako se obrađuje na tradicionalan način, a zatim obilazimo jedan od najstarijih budističkih hramova južne Šri Lanke koji stoji već 600 godina skriven na jednom od otoka… Nakon toga odlazimo do rudnika da vidimo kako se to vadi Mjesečev kamen – poludragi kamen koji se iskopava jedino ovdje na svijetu! Za kraj, posjećujemo lokalne aktiviste koji brinu i spašavaju kornjače i gnijezda koja prave po plažama i upoznajemo ove prelijepe životinje koje su trenutno u prihvatilištu… Povratak je u poslijepodnevnim satima.


Plaža Mirisa i tradicionalni ribari na motkama 

U prijepodnevnim satima krećemo na cjelodnevni izlet na jednu od najljepših plaža južne obale Šri Lanke — plažu Mirisa. Na putu koji traje oko sat vremena zastajemo i divimo se umijeću čuvenih ribara koji love ribu sjedeći na visokim motkama kako bi se zaštitili od visokih valova – jedinstven prizor za Šri Lanku. Povratak u večernjim satima.


PRIJAVI SE