U potrazi ste za idealnim odmorom koji će zadovoljiti potrebe cijele obitelji i u kojem ćete svi podjednako uživati? Balans relaksiranja i avanture, tropskih plaža i ukusne hrane, istraživanje nove kulture? Želite svojoj djeci pokazati svijet koji ih okružuje i omogućiti im stjecanje neprocjenjivog životnog iskustva, doživjeti obiteljsku avanturu i napuniti albume slikama prelijepih svjetskih destinacija, uz potpuno sigurno okruženje za vašu djecu?

Manga Trip djelatnici su na osnovu dugogodišnjeg iskustva u organizaciji egzotičnih putovanja i uz potpuno razumijevanje potreba obitelji s djecom, pripremili specijaliziranu ponudu obiteljskih putovanja! Programi  su osmišljeni u skladu s uzrastom djece i njihovim interesima, pa smo tako posebno izdvojili putovanja s vrlo malom djecom od putovanja sa starijom i samostalnijom djecom, uz pratnju specijalno obučenih turističkih vodiča, koji veći dio godine provode na istim destinacijama. Također, postoji i mogućnost korištenja usluga animatora koji će povremeno zabavljati djecu i uljepšati im boravak na dalekoj destinaciji.

Neka egzotična putovanja postanu vaša obiteljska tradicija, a vaša djeca neustrašivi, mali putnici, zauvijek radoznali i u potrazi za novim znanjima i iskustvima.