BALI

Ubud + Nusa Dua

12 dana / avio 

Uskoro!

Bali je inspiracija, magični otok prošaran netaknutim pejzažima, vulkanima, smaragdno-zelenim rižinim terasama i bujnim tropskim šumama koje odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Ono što izdvaja Bali od drugih tropskih otoka je tradicija i duhovnost nasmiješenih mještana koji ponosno slave svoju kulturu i njeguju identitet. Balinežani su vrlo pobožni i vjeruju u ,,karmu’’ ili “dobro se dobrim vraća i ne čini drugima ono što ne želiš sebi”. Upoznajte narod čija djeca uče tri jezika – balijski, jezik sa svećenicima, jezik s prirodom i životinjama – i ponesite sa sobom iskustvo prirodnog sklada i ljubavi. Bali je dragulj Azije i tropski otok nasmiješenih ljudi koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse, bilo da se želite opustiti na bijelim pješčanim plažama ispod zelenih palmi ili odmarati uz zvuke valova koji zapljuskuju grebene. Osjetite blagodati aroma i spa terapije, ispraznite svoj um uz jogu, tai chi, surfajte ili se oprobajte u cjenkanju u nekom od mnogobrojnih tradicionalnih marketa. Bali je otok koji je potpuno odolio modernizaciji i globalizaciji i na kojem se još uvijek živi po pravilima koja se desetljećima nisu mijenjala.


Plan i program puta:

1.dan: Beograd – Bali

Sastanak grupe u zračnoj luci Nikola Tesla u dogovoreno vrijeme (ukoliko Vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka iz drugih zračnih luka: Zagreb, Budimpešta…).. Let za Denpasar s usputnim presjedanjem.

2.dan: Bali – Ubud

Dolazak na Bali. Transfer do smještaja u Ubudu. Ako bi morali sažeti bit Ubuda u jednu riječ, to je svakako kultura. Prijestolnica balijske umjetnosti, ušuškana u srcu Balija, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Od čarobnih portala, tradicionalnih dvorišta, preko kamene ornamentike koja plijeni poglede sa svih strana, zanatlijskih ulica, umjetničkih radionica, ateljea, galerija, dizajnerskih butika, pa sve do najboljih šalica kave i fenomenalnih restorana. Ubud svakome pronađe slabu točku. Dozvolite da Vam pomognemo pronaći svoju. Noćenje.

3. dan: Ubud – Tegalalang – Tirta Empul – Goa Gajah

Budimo se ujutro uz mirise Canang sari-ja. Pozivamo Vas da u rano poslijepodne fakultativno krenemo u istraživanje najljepših kutaka ovog kraja. Tegalalang – rižina polja, razglednica su Balija koja u sebi krije suštinu istočnjačke kulture, balijskog hinduizma i osnovnu namirnicu za život u ovom dijelu svijeta. Otkrit ćemo zbog čega se Bali naziva otokom 10.000 hramova i posjetiti neke od najznačajnijih i najinteresantnijih. Noćenje.

4. dan: Ubud – Git-Git – Aling-Aling

Jedna od naših omiljenih aktivnosti na Baliju je osvajanje vodopada! Nudimo Vam fakultativni izlet u džunglu nedaleko od sjevernog centra Balija, gdje ćemo posjetiti prekrasne vodopade Aling-Aling. Kako Vam zvuči kupanje u vodopadu, spuštanje niz slap ili možda skakanje s litice? Avanturu nastavljamo u srcu raskošne džungle koja krije najveći balijski vodopad, Git-Git. Prelijepe fotografije su najmanja uspomena koju ćemo ponijeti s ovog mjesta. Dan završavamo na mističnom jezeru Bratan, čije obale krase krovovi paviljona hrama Ulan Danu. Povratak u smještaj. Noćenje.

5. dan: Ubud – Virgin Beach – Taman Ujung – Tirta Gangga

Danas Vam predlažemo da zajedno pobjegnemo od gradske vreve i prometne gužve na istok Balija u regiju i posljednje balijsko kraljevstvo – Karangasem. Ovaj fakultativni izlet obuhvaća posjet: Djevičanske plaže – poznate po bijelom pijesku prošaranom crnim vulkanskim pijeskom, pruža nam utočište od urbanih plaža; Taman Ujung parka s jezerima i primajućim odajama posljednje kraljevske dinastije; Arhitektonski drugačije, ali ništa manje impresivne palače Tirta Gangg. Na putu prema hotelu svratit ćemo u tradicionalno selo Tenganan Bali Aga i upoznati se sa životom i običajima lokalnih žitelja. Noćenje.

6. dan: Ubud – Nusa Dua

U prijepodnevnim satima se odjavljujemo iz hotela. Transfer do hotela u Nusa Dui koja je poznata po prelijepoj, dugačkoj plaži, koraljno bijelom pijesku, luksuznim hotelima i golf terenima. U večernjim časovima možete uživati u internacionalnim specijalitetima u restoranu hotela. Noćenje.

7. dan: Nusa Dua – Pandawa – Melasti – Uluwatu

Slobodan dan ili fakultativni obilazak najljepših plaža na južnoj obali Balija – poluotok Bukit. Pozivamo Vas na najjužniju točku otoka i plaže Pandawa i Melasti, koje se međusobno natječu u tome, na kojoj se rade nestvarnije fotografije, na kojoj se snažnije uživa! Kupamo se, sunčamo, surfamo, ispijamo kokose ili Bintange, isprobavamo lokalne specijalitete. Dan završavamo na moćnoj litici Uluwatu hrama gdje ćemo se uz zalazak sunca upoznati s Kećakom – tradicionalnim balijskim plesom koji izvodi preko 100 plesača i plesačica. Povratak u smještaj. Noćenje.

8. dan: Nusa Dua – Canggu – Tanah Lot

Fakultativni izlet do hrama Tanah Lot, najznačajnijeg obilježja Balija, hram u moru koga zapljuskuju valovi do kojeg je moguće doći pješice jedino kad nastupi oseka. Nastavljamo ka plaži Canggu gdje ćemo posjetiti poznate barove na plaži. Uživat ćemo u palmama, tamnom vulkanskom pijesku, preukusnim koktelima i naravno, zalasku sunca. Povratak u hotel. Noćenje.

9. dan: Nusa Dua – Nusa Lembogan

Slobodan dan ili Vam predlažemo istraživanje podvodnog svijeta u blizini otoka Nusa Lembogan. Posjetit ćemo tri lokacije poznate po kristalno bistrom moru, raskošnim koraljima i nevjerojatnim morskim svijetom. Nakon ručka, istražit ćemo šume mangrova. Povratak u hotel. Noćenje.

10. dan: Nusa Dua – Jimbaran

Slobodan dan na plaži Nusa Dua a u predvečernjim satima Vam predlažemo fakultativni odlazak u ribarsko selo Jimbaran na zalazak sunca i večeru. Noćenje.

11. dan: Bali – Beograd

U jutarnjim satima se odjavljujemo iz hotela, slobodno vrijeme do polaska u zračnu luku. Let za Beograd s usputnim presjedanjem.

12. dan: Beograd

Dolazak u Beograd i s osmijehom na licu planiramo sljedeće Manga Trip putovanje.


SMJEŠTAJ :

UBUD: Bumi Muwa Hotel 3* nalazi se na 1 kilometar od centra Ubuda. Sobe su dvokrevetne s vlastitom kupaonicom. U sobi se nalazi klima uređaj i sef. U okviru hotela se nalazi restoran. Gostima smještaja dostupan je besplatan WiFi internet.

NUSA DUA: Ayodya Resort 5* Hotel se nalazi na samoj plaži Nusa Dua. Hotel posjeduje privatnu plažu, restoran, bar, spa centar i bazen. Sobe su dvokrevetne s vlastitom kupaonicom. U sobi se nalazi klima uređaj i sef. Gostima smještaja dostupan je besplatan WiFi internet.MANGA PROMOCIJA

(Avio prijevoz  s pristojbama + smještaj + transferi + vodič)


11.250kn 8.625kn

Za prijave i uplate predujma do 14.10. od min. 3.750kn cijena je 7.500kn

UVJETI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE
 


Zbog specifičnih uvjeta organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali Vaše mjesto u željenom terminu po promo uvjetima potrebno je:

– uplatiti predujam od min. 750kn za avio aranžmane i za daleka putovanja i time potvrditi prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mjesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu prije njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti;

– potpisati Ugovor o putovanju (možete ga potpisati i poslati putem e-maila), u roku od 48 sati;

– poslati fotografiju ili sken prve stranice putovnice putem e-maila ili osobno u našim prostorijama u roku od 48 sati.

(Napominjemo kako su neki termini skoro popunjeni te da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji, nismo u mogućnosti proširivati grupe)


Sve informacije o promociji možete dobiti u našoj poslovnici u Zagrebu:

Zagreb, KNEZA MISLAVA 3tel: +385 1 5807 190


Pozivamo Vas, priključite se Manga Trip avanturama i osvajanju svijeta!


Aranžman obuhvaća:
-Avio prijevoz (Beograd – Bali – Beograd) s uključenim svim pristojbama i prtljagom
-Sve transfere po programu putovanja
-4 noćenja s doručkom u Ubudu u hotelu 3* (1/2 sobe s vlastitom kupaonicom i klimom)
-5 noćenja s doručkom u Nusa Dui u hotelu 5* (1/2 sobe s vlastitom kupaonicom i klimom)
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodstvo puta/ predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvaća:
-Mogućnost nadoplate za jednokrevetnu sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Nadoplatu za prekoračenje kilaže prtljage (cijena po kg ovisi o avio kompaniji s kojom se leti)
-Međunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučujeFAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u suradnji s inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizirati fakultativne izlete i s manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na što organizator putovanja ne može utjecati, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.

Ubud 

Tijekom ovog poludnevnog izleta, upoznat ćemo se s rižinim poljima, hramovima Tirta Empul i Goa Gajah, kao i lokalnim umjetničkim radionicama. Cijena izleta uključuje prijevoz kombijem, ulaznice, predstavnika agencije.

Sjever Balija – Vodopadi Git-Git i Aling-Aling, Jezero Bratan i Hram Bratan 

Fakultativni izlet do najljepših vodopada Balija. U džungli nedaleko od Singaraje, posjetit ćemo prelijepe vodopade Aling-Aling, gdje se možete kupati i spuštati niz vodopad. Zatim nastavljamo prema najvećem vodopadu Balija, Git-Git, gdje radimo prelijepe fotografije. U povratku ćemo zastati kod jezera Bratan na čijoj obali se nalazi i hram Bratan. U poslijepodnevnim satima, povratak u smještaj. Cijena izleta uključuje: prijevoz kombijem, ulaznice, predstavnika agencije.

Istočni Bali 

Dan predviđen za posjet istočnom dijelu otoku regiju Karangasem. Posljednja balijska monarhija je upravo ovdje vladala, a mi idemo istražiti njihove vodene palače Taman Ujun. Kombinirajući prelijepu planinsku padinu, blizinu mora, sudar stilova istoka i zapada daje nam mogućnost da se apsolutno opustimo i uživamo u njoj, nakon čega odlazimo do sestrinske vodene palače Tirta Gangga, izraženog balijskog stila. Smatra se jednim od najljepših lokaliteta na Baliju. Potom se odlazimo osvježiti na ušuškanoj, ali lijepoj plaži Virgin s kombiniranim bijelim i vulkanskim pijeskom. Na putu prema hotelu navratit ćemo u tradicionalno selo Tenganan Bali Aga i upoznati se sa životom i običajima lokalnih stanovnika. Cijena izleta uključuje: prijevoz, ulaznice i predstavnika agencije.

Plaže Pandawa i Melasti, Uluwatu Hram  

Tijekom ovog izleta posjetit ćemo plaže na samom jugu otoka Bali, uživati u cjelodnevnom kupanju, posjetiti veličanstveni hram Uluwatu koji je smješten na samoj litici, odakle se pruža pogled na nevjerojatni zalazak Sunca i uživat ćemo u tradicionalnom balijskom Kecak plesu koji predstavlja borbu dobra i zla. Kao dio poznatog epa Ramayana, izvodi se u amfiteatru s preko 100 plesača, vrlo impresivno, bez muzike, samo s različitim glasovima i ritmovima. Cijena izleta uključuje: prijevoz kombijem, ulaznice i predstavnika agencije.

Tanah Lot, Canggu, Seminyak 

Posjet poznatom hramu Tanah Lot, najznačajnije obilježje Balija, hram u moru kojeg zapljuskuju valovi. Nakon posjete hramu, slobodno vrijeme na plažama Canggu i Seminyak te u beach barovima. Poslijepodne povratak u hotel. Cijena izleta uključuje: prijevoz kombijem, ulaznice i predstavnika agencije.

Nusa Lembogan 

Polazak za luku u Sanuru i transfer do Nusa Lembogana brzim brodom. Po dolasku na otok, opremamo se za snorkeling. Lokalnim brodom obilazak tri lokacije na kojima ćemo istraživati podvodni svijet. Ručat ćemo na otoku lokalnu indonezijsku hranu. Potom idemo s brodićem obići šume mangrova. Cijena izleta uključuje: povratni transfer od hotela do luke, povratni brzi brod do Nusa Lembogana, opremu za snorkeling, ručak i vodiča.

Plaža Jimbaran

U poslijepodnevnim satima odlazimo na plažu Jimbaran, gdje se uživa u večeri, morskim plodovima i zalasku sunca. Cijena izleta uključuje: prijevoz kombijem i predstavnika agencije.


PRIJAVI SE