TAJLAND + LAOS + VIJETNAM

Bangkok + Luang Prabang + Hanoi + Ha Long Bay + Ho Chi Minh + Phu Quoc

23 dana / avio!

08.03. 30.03.2020.

Sawasdee! Neprocjenjivi azijski momenti najčešće počinju u Bangkoku, prijestolnici Tajlanda. Manga Trip će Vam omogućiti osjetiti nesvakidašnji šarm zemlje osmjeha. Razgledat ćemo najznačajnije budističke hramove koji ostavljaju bez daha svojom impozantnošću, šetati širokim bulevarima ovog užurbanog grada, prepunog turista iz svih krajeva svijeta i uživati u energiji nasmijanih posjetitelja i veselih domaćina, tropskoj klimi, ukusnoj hrani, mnoštvu šarenila, uličnih tezgi, buci, vožnji tuk-tukom i brodom, te drukčijim uvidom u ovaj nezaboravni grad, a noću se prepustiti jedinstvenoj atmosferi klubova u Bangkoku. Uronit ćemo u rijeku opuštenih i nasmijanih ljudi iz svih krajeva svijeta koji žive svoj egzotični san.

Smješten na ušću rijeka Mekong i Nam Khan koje ga skoro potpuno okružuju, Luang Prabang je predivno složen mozaik tradicionalnih drvenih kuća, raskošnih budističkih hramova i francuskih kolonijalnih vila. Nekada prijestolnica istoimenog carstva u Laosu, danas je grad pod zaštitom UNESCO-a zbog svoje jedinstvene i nevjerojatno očuvane ambijentalne cjeline. I pored brojnih investicija u posljednjih dvadesetak godina i porasta broja stanovnika, Luang Prabang je ostao uspavan kao da je vrijeme u njemu odavno stalo, a mještani  su neposredni i prijateljski nastrojeni. Luang Prabang će Vam usporiti puls i probuditi maštu. Njegovi hramovi s pozlaćenim pagodama ukrašeni su mozaicima i slikama Bude, a svakog jutra u svitanje na ulicama možete vidjeti stotine monaha umotanih u haljine boje šafrana. Pored kulturnog blaga, nećete odoljeti ni nevjerojatnoj prirodi koja ga okružuje.

Hanoi je grad živopisnih pagoda i jezera. Njegove ulice prepune su skutera koji se uz konstantan zvuk sirena probijaju kroz gužvu, a burna povijest otkrit će Vam periode francuske i kineske okupacije gdje god krenuli. Hanoi je grad koji pokušava nadoknaditi vrijeme. Bio je administrativni centar čitave francuske Indokine. Više od pola stoljeća francuske uprave ostavilo je dubok trag zbog čega Hanoi nazivaju i „Pariz istoka“. Utjecaj Francuske najviše se može vidjeti u arhitekturi grada jer brojne kolonijalne građevine kao što su Opera, Državna banka, Predsjednička palača, katedrala Svetog Josifa, hotel Metropol… ukrašavaju njegovo lice.

Ho Chi Minh ili popularno Saigon je grad trgovine i kulture, koji svojom nesputanom energijom vodi zemlju putem progresa. Ovaj kaotični megalopolis odiše životom i vitalnošću. Njegovi stanovnici i posjetitelji ne mogu se oduprijeti energiji i ljepoti kontrasta, bezvremenim uličicama koje vode do starih zdanja s jedne i modernih nebodera i tržnih centara s druge strane. Duhovi prošlosti i dalje žive u građevinama koje su prije samo par desetljeća svjedočile o strahotama rata. Danas ljepota starog Saigona predstavlja urbani kolaž dva svijeta uklopljenih u jednu uzbudljivu cjelinu.

Phu Quoc je jedino mjesto u Vijetnamu gdje možete uživati u pogledu na sunce koje zalazi u more. Obojen plažama s bijelim i žutim pijeskom, raskošnim zaljevima, plantažama papra, Phu Quoc se budi iz drijemeža ribarskog otoka i vojne baze u obveznu destinaciju za one koji se žele odmoriti na nekom novom i egzotičnom mjestu. Stanovništvo otoka je izuzetno ugodno, otvoreno i ljubazno, tako da ćete se u svakom momentu boravka osjećati više nego dobrodošlo.


Plan i program puta:

1. dan: Beograd

Sastanak grupe u zračnoj luci Nikola Tesla u dogovoreno vrijeme (ako Vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka iz drugih zračnih luka: Zagreb, Budimpešta…). Let do Bangkoka s usputnim presjedanjem.

2. dan: Bangkok

Dolazak u Bangkok. Transfer do smještaja koji se nalazi u Khao San Road regiji. Smještaj i odmor. Slobodno vrijeme za privikavanje na Bangkok. Upoznavanje s tajlandskim specijalitetima, običajima i kulturom. U poslijepodnevnim satima, u dogovoru s vodičem, šetnja Khao San Road-om i odlazak do najviše zgrade u Bangkoku- Baiyoke Sky (84 kata), s koje se pruža nevjerojatna panorama grada. Noćenje.

3. dan: Bangkok

Fakultativno razgledavanje Bangkoka s rijeke Chao Praya. Vidjet ćemo stari dio Bangkoka, naselja i život na vodi, muzej kraljevskih brodića i najstariji hram u Bangkoku – Wat Arun (hram zore), kao i Wat Pho – hram ležećeg Bude i Grand Palace. Nakon završenog razgledavanja, slobodno vrijeme. U večernjim satima odlazak u Patpong, najinteresantniji kvart Bangkoka. Noćenje.

4. dan: Bangkok

Fakultativni izlet u Ayutthayu, nekadašnju prijestolnicu Tajlanda – bivšeg Siam carstva. Tom prilikom posjetit ćemo mnoštvo hramova i ostataka kmerskih palača. U poslijepodnevnim satima povratak u Bangkok. Slobodno vrijeme. U dogovoru s vodičem možemo posjetiti RCA – ulicu gdje se nalazi mnoštvo klubova… Noćenje.

5. dan: Bangkok – Luang Prabang

Napuštanje smještaja i transfer do zračne luke. Let za Luang Prabang, reguliranje graničnih formalnosti, transfer do smještaja. Prvo upoznavanje s prelijepim gradom ušuškanim na ušću rijeke Nam Khan u moćni Mekong. Ovo mjesto se nalazi na listi UNESCO-ve kulturne baštine kao spomenik od izuzetne važnosti. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6. dan: Luang Prabang – Kuang Si vodopadi

Ustajemo s prvim suncem i odlazimo do centralne ulice u Luang Prabangu kako bismo prisustvovali preko 600 godina staroj ceremoniji poklanjanja. Oko 200 budističkih monaha svakog jutra u svitanje prolazi gradskim ulicama i prikuplja darove u vidu hrane od okupljenih stanovnika. Hranu koju tom prilikom dobiju, monasi konzumiraju tog dana. Nakon toga imamo slobodan dan ili fakultativno odlazimo na spektakularne vodopade Kuang Si, udaljene na oko 45 minuta vožnje od Luang Prabanga. Uživanje i kupanje u  vodopadima koji se s oko 60 metara visine spuštaju i pune prirodne bazene s tirkizno plavom vodom. Prizor i iskustvo koje se ne zaboravlja. Povratak u Luang Prabang. Slobodno vrijeme za posjetu jednom od budističkih hramova ili promatranje zalaska sunca s planine Phousi. Slobodan ostatak večeri za posjetu noćnom marketu i kupovinu suvenira, čajeva, lokalnih rukotvorina itd. Noćenje.

7. dan: Luang Prabang – Hanoi

Odjavljivanje iz smještaja, transfer do zračne luke i let za Hanoi. Dolazak u glavni grad Vijetnama. Transfer do smještaja. Slobodno vrijeme za prvo upoznavanje s lokalnim životom. Noćenje. 

8. dan: Hanoi

Dan u Vijetnamu počinje ispijanjem jedne od najboljih kava na svijetu. Vijetnam je drugi najveći svjetski izvoznik kave i ovaj napitak i način na koji se služi je nešto što ne smijete propustiti. Krećemo u fakultativnu poludnevnu pješačku turu prijestolnicom Vijetnama. Polazna stanica je novi dio grada: mauzolej Ho Chi Minha, ključne ličnosti vijetnamske povijesti i tvorca modernog Vijetnama, One Pillar pagoda, Predsjednička palača, spomenik Lenjinu, hanojska Citadela, Trg Ba Djin… Obilazak nastavljamo u starom dijelu grada: uske ispresijecane ulice, brojni kafići i bistroi nalik onim u Francuskoj, Stara gradska vrata, gradska katedrala, Ngok Son hram, Hoan Kiem jezero. U večernjim satima isprobavamo specijalitete lokalne kuhinje u nekom od živopisnih restorana Starog grada. Noćenje.

9. dan: Hanoi – Ha Long Bay

Slobodni dani u Hanoju ili Vam preporučujemo odlazak na dvodnevni fakultativni izlet u Ha Long Bay – čudo prirode na obali Južnog kineskog mora. Ovaj ogromni arhipelag stijena od vapnenca koje vertikalno izranjaju iz mora je čudo prirode koje ćete svakako dugo pamtiti. U jutarnjim satima krećemo iz Hanoja, nakon 3 sata vožnje stižemo u lokalnu luku gdje se ukrcavamo na brod kojim krećemo u istraživanje arhipelaga od preko 2.000 otoka zaštićenog od strane UNESCO-a i 8. svjetsko čudo, obilazimo brojne uvale i mini zaljeve kojima smo okruženi.  Zalazak sunca na ovoj lokaciji predstavlja fantastično iskustvo.  Noćenje na brodu.

10. dan: Ha Long Bay – Hanoi

Nakon doručka, plovimo do luke i iskrcavamo se. Transfer do Hanoja. Slobodno vrijeme za šetnju i kupovinu suvenira. Noćenje.


11. dan : Hanoi – Phu Quoc

Izlazak iz soba, transfer do zračne luke i let za Phu Quoc. Dolazak i transfer do smještaja. Slobodno vrijeme. Noćenje.

12.–18. dan: Phu Quoc (6 noćenja)

Ovaj otok u obliku suze nalazi se u Tajlandskom zaljevu na svega 15 kilometara od granice s Kambodžom. Dugačak je 48 kilometara što ga čini najvećim vijetnamskim otokom, a paralele radi, približne je površine kao Singapur. 70% teritorija otoka je u okviru Nacionalnog parka a skoro pola obalne linije je na listi UNESCO-ve prirodne baštine.

Phu Quoc je jedino mjesto u Vijetnamu gdje možete uživati u pogledu na sunce koje zalazi u more. Obojen plažama s bijelim i žutim pijeskom, raskošnim zaljevima, plantažama papra, polako se Phu Quoc budi iz drijemeža ribarskog otoka i vojne baze u obaveznu destinaciju za one koji se žele zaista odmoriti na nekom novom i egzotičnom mjestu. Stanovništvo otoka je izuzetno ugodno, otvoreno i ljubazno, tako da ćete se u svakom momentu boravka osjećati više nego dobrodošlo.

Lokalna zajednica se prije svega bavi ribolovom i uzgajanjem najrazličitijih vrsta papra, a ono što je najpoznatiji lokalni proizvod je riblji umak – nuoc mam. Činjenica da se lokalno stanovništvo u značajnoj mjeri bavi ribolovom pruža mogućnost za uživanje u svježoj ribi i morskim plodovima koje posjetitelji mogu spremiti sami na roštilju ili u tradicionalnom hot potu. Okusi morske hrane na ovom otoku su zaista jedinstveni!

18. dan: Phu Quoc – Ho Chi Minh City 

Pakiramo se i s velikim osmjehom na licu napuštamo otok. Transfer do zračne luke i let za Ho Chi Minh. Dolazak u Ho Chi Minh i transfer do smještaja.  Slobodno vrijeme za shopping i šetnju ulicama Saigona. Noćenje.

19. dan: Ho Chi Minh City

Fakultativno razgledanje grada koji je dugo godina nosio atribut bisera Indokine. Danas je to najveći grad i ekonomski centar Vijetnama. Vidjet ćemo katedralu Notre Dame, zgradu Glavne pošte, Palaču ujedinjenja, zgradu Opere, Skupštinu grada, Muzej rata, markete Ben Thanh i Saigon Square. Slobodno vrijeme. Noćenje.

20. dan: Cu Chi tuneli

Slobodno vrijeme ili fakultativni izlet u Cu Chi tunele koji predstavljaju najvjerniji primjer kako su Vijetnamci vodili rat. Više od 240 kilometara iskopanih uskih tunela u kojima su se krili i kretali Vijetnamci. Tuneli su povezivali glavna komandna mjesta, bolnice, skloništa i tvornice oružja. Imat ćete priliku proći kroz neke od njih. Mjesto koje će Vas vratiti nekoliko desetljeća unatrag i na kojem možete zaista osjetiti kakav se sukob odvijao na ovim prostorima. Po završenom obilasku, vraćamo se u Ho Chi Minh i nastavljamo istraživati ovaj grad. Noćenje.

21. dan: Delta rijeke Mekong

Slobodan dan ili krećemo u fakultativnu avanturu deltom rijeke Mekong – najdužom rijekom u jugoistočnoj Aziji i 7. najdužom rijekom na svijetu. Ova rijeka svojim tokom od blizu 4.500 kilometara prolazi kroz 6 zemalja a njen slijev obuhvaća nevjerojatnu površinu od 795.000 km2. U ovom području se proizvodi najviše riže, kokosa, šećera i tropskog voća u Vijetnamu. Ulazimo u brod i iz glavnog toka rijeke prijeći ćemo u manje kanale, krstarimo kroz autentična sela, posjećujemo farmu meda, učimo kako se prave bomboni od kokosa i degustiramo nesvakidašnje lokalne specijalitete – rižino i zmijsko vino. Povratak u Ho Chi Minh. Noćenje.

22. dan: Ho Chi Minh City – Beograd

Odjavljivanje iz smještaja i slobodno vrijeme do odlaska u zračnu luku. Let za Beograd s presjedanjem.

23. dan: Beograd

Dolazak u Beograd. S osmijehom na licu planiramo iduću Manga Trip avanturu.


SMJEŠTAJ:

BANGKOK: Guesthouse New Siam II ili sl. – nalazi se u centru turističkog dijela Bangkoka (kvart Khao San Road) – Old City. Posjeduje jednostavne dvokrevetne i trokrevetne sobe, svaka s kupaonicom i klimom. Smještaj sadrži: internet centar, praonicu rublja, prostoriju za prtljagu, sefove, kablovsku i satelitsku TV, restoran i bar.

LUANG PRABANG: Jasmine Luang Prabang Hotel 3* ili sl. nalazi se na 250 metara od centra grada i na 150 metara od Nacionalnog muzeja. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne s vlastitom kupaonicom. U okviru sobe nalazi se sef, kuhalo, klima uređaj i frižider. Gostima smještaja dostupan je besplatan WiFi internet. 

HO CHI MINH: Dragon Palace II Hotel 3* ili sl. – nalazi se u centru turističkog dijela Ho Chi Minha (District 1). Sadrži dvokrevetne i trokrevetne sobe, svaka s kupaonicom i klimom. Hotel ima: internet centar, praonicu rublja, prostoriju za prtljag, sefove i restoran.

PHU QUOC: Boulevard Hotel 3* ili sl. – nalazi se u blizini plaže. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, svaka soba sadrži vlastitu kupaonicu i klimu. U okviru hotela dostupan je besplatan WiFi internet, bazen, restoran. 


MANGA PROMOCIJA

(Avio prijevoz s pristojbama + smještaj + transferi + vodič) 


13.500kn 13.125kn

Za prijave i uplate predujma do 07.12. od min. 3.750kn cijena je 12.750kn

UVJETI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE
 


Zbog specifičnih uvjeta organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali Vaše mjesto u željenom terminu po promo uvjetima potrebno je:

– uplatiti predujam od min. 750kn za avio aranžmane i za daleka putovanja i time potvrditi prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mjesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu prije njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti;

– potpisati Ugovor o putovanju (možete ga potpisati i poslati putem e-maila), u roku od 48 sati;

– poslati fotografiju ili sken prve stranice putovnice putem e-maila ili osobno u našim prostorijama u roku od 48 sati.

(Napominjemo kako su neki termini skoro popunjeni te da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji, nismo u mogućnosti proširivati grupe)


Sve informacije o promociji možete dobiti u našoj poslovnici u Zagrebu:

Zagreb, KNEZA MISLAVA 3tel: +385 1 5807 190


Pozivamo Vas, priključite se Manga Trip avanturama i osvajanju svijeta!


Aranžman obuhvaća:
-Avio prijevoz (Beograd – Bangkok i Ho Chi Minh – Beograd) s uključenim svim pristojbama
-Avio prijevoz (Bangkok – Luang Prabang – Hanoi – Phu Quoc – Ho Chi Minh) s uključenim svim pristojbama i 15 kg prtljage
-Sve transfere po programu putovanja
-3 noćenja u Bangkoku u guesthouse-u  (1/2 ili 1/3 sobe s kupaonicom i klimom)
-2 noćenja u Luang Prabangu u hotelu 3*  (1/2 ili 1/3 sobe s kupaonicom i ventilatorom)
-4 noćenja u  Hanoju u hotelu 3*  (1/2 ili 1/3 sobe s kupaonicom i klimom)
-4 noćenja u Ho Chi Minhu u hotelu 3*  (1/2 ili 1/3 sobe s kupaonicom i klimom)
-7 noćenja na otoku Phu Quoc u hotelu 3* (1/2 ili 1/3 sobe s kupaonicom i klimom)
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodstvo puta/ predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvaća:
-Vizu za Tajland: 35 eur za vizu s jednim ulaskom. Usluga ishodovanja vize je 100 kuna. Vizu za Laos: 35 usd, plaća se na granici prilikom ulaska u zemlju. Vizu za Vijetnam: 25 usd se plaća na ulasku u zemlju + pozivno pismo koje se plaća vodiču 40 eur. Više možete saznati ovdje.
-Mogućnost nadoplate za jednokrevetnu sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Nadoplatu za prekoračenje kilaže prtljage (cijena po kg ovisi o avio kompaniji s kojom se leti)
-Međunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučujeFAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u suradnji s inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizirati fakultativne izlete i s manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na što organizator putovanja ne može utjecati, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.

Kraljevski Bangkok

Poludnevni izlet počinje krstarenjem kanalima Bangkoka.  Vozimo se čamcima kraljevskom rijekom Chao Praya i  otkrivamo nove lice Bangkoka. Upoznajemo se s načinom života na rijeci, vidjet ćete na koji način se stanovništvo štiti od poplave, koja je česta pojava u monsunskom periodu. Ako imate sreće ugledat ćete velike guštere varane. Nakon završenog krstarenja šareni čamci ostavljaju nas ispred impozantnog hrama Wat Arun, gdje ćemo imati priliku prvi put se susresti s budizmom – religijom ljubavi. Wat Arun je najstariji hram u Bangkoku, obložen keramičkim i porculanskim pločicama koje prilikom izlaska i zalaska sunca lome svjetlost i čine ovaj hram magičnim. Prelazimo na drugu stranu rijeke i odlazimo u hram Wat Pho. Wat Pho je najznačajniji po svojoj školi tradicionalne tajlandske masaže i statue ležećeg Bude koja je duga 46 metara. Naša sljedeća stanica je Kraljevska palača – Grand Palace. Ovaj kompleks je izgrađen u 18. stoljeću i sastoji se od više zgrada koje imaju različitu namjenu. Svakako najznačajniji je Hram smaragdnog Bude, zatim palača gdje je živjela kraljevska obitelj, objekti namijenjeni za krunidbu, vjenčanja, kremiranja… Objekti su građeni u tajlandskom arhitektonskom stilu, s elementima iz povijesti i ukrašeni bićima i scenama  iz tajlandske mitologije.

Ayutthaya

Ayutthaya je drevni grad na oko 80 kilometara od Bangkoka koji je prije 400 godina bio prijestolnica Tajlanda. Preko 40 hramova ukrašavalo je ovaj kraljevski grad koji je nakon pohoda Burmanaca spaljen i uništen. Pored barbarskog pustošenja, Ayutthaya je sa svojim ruševinama i dalje lijepa i sada ima novu dimenziju kojoj svi posjetitelji s oduševljenjem prilaze. Tom prilikom posjetit ćemo mnoštvo hramova i ostataka siamskih palača koje se nalaze na UNESCO-ovoj listi svjetske baštine. Posjetite tradicionalnu tajlandsku kuću i prošetajte nestvarnim parkovima ovog drevnog grada. U poslijepodnevnim satima povratak u Bangkok.

Luang Prabang – Kuang Si vodopadi 

Ustajemo s prvim suncem i odlazimo do centralne ulice u Luang Prabangu kako bismo prisustvovali preko 600 godina staroj ceremoniji poklanjanja. Oko 200 budističkih monaha svakog jutra u svitanje prolazi gradskim ulicama i prikuplja darove u vidu hrane od okupljenih stanovnika. Hranu koju tom prilikom dobiju, monasi konzumiraju tog dana. Nakon toga imamo slobodan dan ili fakultativno odlazimo na spektakularne vodopade Kuang Si, udaljene na oko 45 minuta vožnje od Luang Prabanga. Uživanje i kupanje u  vodopadima koji se s oko 60 metara visine spuštaju i pune prirodne bazene s tirkizno plavom vodom. 

Hanoi 

Krećemo u poludnevnu pješačku turu prijestolnicom Vijetnama. Polazna stanica je novi dio grada: Mauzolej Ho Chi Minha, ključnog čovjeka vijetnamske povijesti i tvorca modernog Vijetnama, One Pillar pagoda, Predsjednička palača, spomenik Lenjinu, hanojska Citadela, Trg Ba Djin… Obilazak nastavljamo u starom dijelu grada: uske ispresijecane ulice, brojni kafići i bistroi nalik onim u Francuskoj, stara gradska vrata, gradska katedrala, Ngok Son hramHoan Kiem jezero. U večernjim satima isprobavamo specijalitete lokalne kuhinje u nekom od živopisnih restorana Starog grada.

Ha Long Bay 

Ovo je dvodnevni fakultativni izlet u Ha Long Bay – čudo prirode na obali Južnog kineskog mora. Ovaj ogromni arhipelag stijena od vapnenca koje vertikalno izranjaju iz mora ostaviti  će Vas bez daha i ostati Vam urezan u sjećanje za cijeli život. U jutarnjim satima krećemo iz Hanoja, nakon 3 sata vožnje stižemo u lokalnu luku gdje se ukrcavamo na brod kojim krećemo u istraživanje arhipelaga od preko 2.000 otoka zaštićenog od strane UNESCO-a i 8. svjetsko čudo, obilazimo brojne uvale i mini zaljeve kojima smo okruženi – nezaboravno. Uključeno je i noćenje na brodu.

Ho Chi Minh razgledavanje

U našoj šetnji obilazimo najznačajnije znamenitosti grada: katedralu Notre Dame, zgradu Glavne pošte, Palaču ujedinjenja, zgradu Opere, Skupštinu grada, Muzeja rata, markete Ben Thanh i Saigon Square.

Cu Chi Tuneli izlet 

Radi se o 240 kilometara iskopanih uskih tunela u kojima su se krili i kretali Vijetnamci. Tuneli su povezivali glavna komandna mjesta, bolnice, skloništa i tvornice oružja. Imat ćete priliku proći kroz neke od njih. Mjesto koje će Vas vratiti nekoliko desetljeća unatrag i na kojem zaista možete osjetiti kakav se sukob odvijao na ovim prostorima. Poslije podne je planiran povratak u Saigon.

Mekong Delta izlet

Krećemo u fakultativnu avanturu po delti rijeke Mekong, koja izvire na Tibetu i dugačka je 4.500 kilometra – najduža rijeka u jugoistočnoj Aziji. U tom području se proizvodi najviše riže, kokosa, šećerne trske i tropskog voća u Vijetnamu. Ulazimo u brod i vozimo se rijekom Mekong i prelazimo iz glavnog kanala u manje, prolazimo kroz autentična sela. Nastavljamo putovanje uzvodno, posjetit ćemo farmu meda, vidjet ćemo kako se prave bomboni od kokosa, degustirati ih. Prilika za probati i nesvakidašnje lokalne specijalitete, popiti čašicu rižinog ili zmijskog vina.


 

PRIJAVI SE